Nacin isporuke - ActiveH2

Način isporuke

Dostava naručenih proizvoda obavlja se po evidentiranju Vaše narudžbine. Naručena roba dostavlja se na adresu kupca navedenoj u narudžbenici. Dostavu pošiljki obavlja kurirska služba i dostava se vrši na celoj teritoriji Republike Srbije.


Radno vreme kurirske službe je od 9:00 do 17:00 svakog radnog dana i subotom od 9:00 do 14:00.

Sve porudžbine poslate radnim danima do 14:00 biće obrađene istog dana.

Porudžbine poslate posle 14:00 biće obrađene narednog radnog dana.


Nakon obrade Vaše narudžbine i predaje Vaše pošiljke kurirskoj službi, poslaćemo Vam e-mail obaveštenja da je pošiljka poslata (ukoliko ste izabrali tu opciju). Okvirni rok isporuke je naredni radni dan, ukoliko ih naručite tekućeg dana pre 14h (vikend ne ulazi u obračun roka isporuke). Robu koja se plaća pouzećem, platićete kuriru prilikom prijema pošiljke.


Ostali uslovi dostave:

Proizvodi su zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proizvoda proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira kuriru koji je robu dostavio, odnosno da odbije da preuzme pošiljkuna kojoj su vidljiva jasna oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe da potpiše otpremnicu, koju kurirska služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Važna naponema: Preporučujemo Vam da prilikom preuzimanja, utvrdite stanje pošiljke i sve neispravnosti reklamirate kuriru.