Derma Solution H2 Gel Opis

Derma Solution H2 Gel

Derma Solution H2 Gel  je proizvod na prirodnoj osnovi za spoljnu upotrebu, koji pomaže u prevenciji dekubita i doprinosi bržem zarastanju rana. Proizvod značajno pomaže i u lečenju posledica i stanja uzrokovanih povredama mišićnog i vezivnog tkiva usled udaraca, padova i drugih uzroka koji dovode do hematoma, otoka, uganuća i iščašenja. 

Zahvaljujući naučno potvrđenim antioksidativnim svojstvima vodonika i optimalnoj pH vrednosti, Derma Solution H2 Gel ima snažno dejstvo koje se ogleda u prevenciji, ublažavanju i eliminaciji posledica prekomernog stvaranja slobodnih radikala, odnosno u ograničenju produkcije toksičnih kiseoničnih vrsta u ćelijama kože. 

Prvi vidljivi rezultati mogući su već posle 3 dana primene uz minimalno korišćenje 3 puta dnevno.


PROČITAJ VIŠE
SASTAV: Tuba 110 ml: Aqua, kiselinski kompleks, prirodni zgušnjivač, bazni kompleks, Mentha Etheric Oil, Active Minerale Complex, Potassium Sorbate, Metylchloroisothiazolinone / Methylisothiazolinone, Limonene.


UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Naneti na ciljano - bolno mesto, kratko sačekati da se osuši. Proces ponoviti nekoliko (4 do 5) puta. Nakon toga vlažnom rukom pređite preko zahvaćene oblasti da bi ste uklonili osećaj zatezanja. Izbegavajte kontakt sa očima i sluzokožom.


TEST OSETLJIVOSTI: Naneti malu količinu Aqua Active Gel-a u zonu iza uha ili sa unutrašnje strane lakta ili na prelaz sa podlaktice na dlan. Utrljati i ostaviti da se osuši. Ako se u roku od 24 sata pojavljuje iritacija, izrazito crvenilo, svrab, otok ili neka druga alergijska reakcija, odmah isprati sa dosta vode, u kom slučaju ne koristiti proizvod i obratiti se lekaru.


UPOZORENJE: Proizvod ne nanositi na otvorene i probojne rane. Ukoliko nanosite na lice, obavezno proverite osetljivost pomoću testa osetljivosti. Izbegavajte upotrebu u neposrednoj blizini očiju. Nije za oralnu upotrebu. Upotrebiti u roku od 30 dana od otvaranja.


Primena Derma Solution H2 gelaNOVO U SVETU


NAPOMENA: Kod upala, akutnih i hroničnih simptoma preporučeno je upotrebljavati Derma Solution H2 Gel najmanje 3 puta dnevno, više dana. Prvi rezultati su vidljivi već nakon 3 dana.

Derma Solution H2 Gel sadrži etarsko ulje mente, Limonene. Preporučujemo da uradite TEST OSETLJIVOSTI.


ODRICANJE: Tvrdnje i izjave na ovom preparatu, sve vezano za njega, ne predstavljaju dijagnostikovanje, tretman, lečenje niti prevenciju bolesti ili stanja.

KONTRAINDIKACIJE: Nisu poznate.


NEŽELJENA DEJSTVA: Nisu poznata.


NAČIN ČUVANJA: Proizvod čuvati na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.


UPOTREBLJIVO DO: Utisnuto na rubu tube.


NAZIV: Derma Solution H2 Gel 110 ml