Aqua Active Gel

Aqua Active Gel  

Prvi i jedini proizvod u Srbiji zasnovan na revolucionarnom otkriću koje se ogleda u sinergiji prirode i najnovijih naučnih istraživanja o snažnom antioksidativnom dejstvu molekularnog vodonika, koji se danas smatra najmoćnijim prirodnim antioksidansom.


  • Ublažava bol
  • Smanjuje otok
  • Eliminiše osećaj umora


AQUA ACTIVE GEL je proizvod na prirodnoj osnovi za spoljašnju upotrebu, koji redovnom preporučenom primenom pomaže kod posledica i stanja uzrokovanih povredama mišićnog i vezivnog tkiva usled udaraca, padova, sportskih povreda i drugih uzroka koji dovode do hematoma, otoka, uganuća i iščašenja. Naučne studije potvrdile su da molekularni vodonik ima blagotvorno dejstvo i kod upala i zamora mišića izazvanih napornim i intenzivnim fizičkim aktivnostima poput bavljenja sportom, rekreativnog vežbanja ili teškog fizičkograda. Potvrđeno je i da molekularni vodonik može imati snažan efekatu zaustavljanju procesa starenja kože i eliminisanja znakova starenja. Poznatoje i njegovo blagotvorno dejstvo kod bolnih stanja uzrokovanih proširenim venama kao i kod bolesnika koji pate od dekubita.


Kako AQUA ACTIVE GEL deluje?


AQUA ACTIVE GEL je od prvobitne dvokomponentne forme uspešno preveden na monofazni proizvod u tubi koji se lako upotrebljava nanošenjem naciljano ili bolno mesto. Sve pozitivne osobine koje je imao dvokomponentni proizvod, kao što je nastajanje super-zasićenog nano mehurićima rastvora molekularnog vodonika usled sjedinjavanja vodonika u praškastom stanju i gela na bazi vode, su se zadržale i u monofaznom proizvodu, uz mnogo komforniju primenu u svakoj prilici. Pun potencijal ogleda se u sposobnosti molekularnog vodonika dalako prodire u ćelije, pri čemu selektivno i ciljano eliminiše samo štetne slobodne radikale.


AQUA ACTIVE GEL je alkani (bazni) proizvod sa odgovarajućom vrednosti  pH čime doprinosi uspostavljanju alkalne ravnoteže organizma, odnosno ublažavanju i eliminaciji štetnog dejstva prekomernog stvaranja slobodnih radikala:

  • Regeneriše i revitalizuje tkiva
  • Znatno smanjuje ili zaustavlja upalne procese
  • Ublažava i dovodi do prestanka bolova
  • Smanjuje i uklanja otoke i modrice
  • Povećava fizičke sposobnosti uz znatno smanjenje lučenja mlečne kiseline u mišićima
  • Ubrzava oporavak posle sportskih povreda
  • Smanjuje bore i povećava elastičnost kože.Kako se AQUA ACTIVE GEL koristi?


Aqua Active Gel u tubi se koristi veoma jednostavno na tradicionalno najkomforniji način mazanjem male količine gela na ciljano ili bolno mesto. Mažite više puta u tankim nanosima uz obavezno vreme čekanja između dva nanosa da bi prethodno nanet sloj koža upila. Nakon završnog sloja injegovog upijanja pređite vlažnom rukom po zahvaćenoj zoni da biste uklonili eventualni osećaj zatezanja. Kod akutnih problema preporučuje se primena preparata 3 do 5 puta dnevno.


Kod prevencije upale mišića i zamora prilikom bavljenja sportskim i drugim fizičkim aktivnostima, proizvod se nanosi po potrebi, neposredno pre i / ili posle planiranih aktivnosti.