Active Hydrogen Professional Cream

Active Hydrogen Professional Cream

NOVI proizvod !!! - nastao iz spoja nauke i prirode REČ NAUČNIKA


Active Hydrogen Professional Cream


Slobodni radikali su najveći neprijatelj našeg zdravlja. U osnovi slobodni radikali su atomi ili molekuli koji imaju jedan "neuparen" elektron u svojoj orbiti.  To su hemijski vrlo nestabilni i reaktivni elementi. Ponašajući se prema zakonima prirode, koji teže uspostavljanju stabilnog odnosno neutralnog stanja, slobodni radikali napadaju najbliže stabilne molekule našeg organizma sa ciljem da "ukradu" njihov neupareni elektron od "donora" kako bi presli u stabilno stanje. Molekul od koja je "ukraden" elektron, postaje nestabilni element odnosno slobodni radikal. Ovo se naziva lančana reakcija. Sledeća slika pokazuje navedenu lančanu reakciju kao i završni stadijum ljudske ćelije. Ovaj proces se naziva "oksidativni stres" (Slika 1):slika 1
DELOVANJE ANTIOKSIDANATA - MEHANIZAM “1 prema 1”


Antioksidansi neutrališu slobodne radikale tako što "doniraju" jedan od svojih elektrona i na taj način prekidaju lančanu reakciju oksidacije i proces uništenja ćelije. Sledeća slika pokazuje navedeni mehanizam “1 prema 1” (Slika. 2):


slika 2U prirodi veza između vodonika i kiseonika je neverovatno jaka i kao rezultat te hemijske veze nastaje voda. Taj prirodni mehanizam povezivanja vodonika sa kiseonikom, čini vodonik najačim prirodnim antioksidansom koji pretvara slobodne radikale u molekule vode, kao što je pokazano na sledećoj slici (Slika 3):slika 3Najači prirodni mehanizam za prevenciju i odbranu od oksidativnog stresa se ogleda u snazi Vodonika da neutrališe izuzetno opasne biološke slobodne radikale poput hidroksila (hydroxyl radical) i peroksinitrita (peroxynitrite radicals) u bilo kojoj koncetraciji da se nalaze. Najopasniji hidroksilni radikali se neutrališu u jednom potezu, na taj način što ih vodonim pretvara u obične molekule vode. Pored štetnih i opasnih slobodnih radikala, naš organizam proizvodi i reaktivni komponentu na bazi kiseonika, koja je u malim dozama veoma korisna i sa kojom vodonik ne raguje. Nasuprot raznoraznim "Antioksidansima" koji se mogu naći na tržištu koji "neutrališu" sve slobodne radikale u organizmu, Vodonik je jedini antioksidans koji selektivno neutrališe samo štetne slobodne radikale. Vodonik pomaže ćelijama našeg organizma u stvaranju antioksidativnih enzima – katalaze, blutation peroxidaze, super oksidativne dizmutaze – koji prirodnim putem štite naš organizam od štetnog uticaja slobodnih radikala.


Mnogobrojna naučna istraživanja ukazuju da bi Vodonik mogao biti od najvećeg značaja za naše zdravlje, i da bi mogao da leči i vrši prevenciju mnogih bolesti za koje savremena medicina nema lek niti objašnjenje.

Više od stotinu bolesti, kao pto su na primer artritis, fibromijalgija, miopatija, bolesti vena (varikoza, tromboza), acidoza i mnoge druge su rezultat oksidativnog stresa koje prouzrokuju slobodni radikali i koji dovodi do starenja organizma.


ALKALNO (BAZNO) JE ZDRAVO!


Kiseline su hemijske supstance koje neutrališu baze. U našem organizmu kiseline su rezultat hrane i pića koje unosimo, vazduha koji udišemo, fizičkog napora i stresa kojim smo izloženi.

Rešenja bazirana na super zasićenim nano česticama vodonika, stvaraju izuzetno baznu sredinu.

Alkalna (bazna) rešenja neutrališu i uklanjaju nepotrebne i štente kiseline iz naše organizma. (Slika 4).slika 4
HIDRATACIJA ĆELIJA 


Active Hydrogen Professional Cream je napravljen prema posebno razvijenoj formuli koja sadrži veoma bogatu vodoničnu nano strukturu, koja dovodi do smanjenja prosečne gustine i koncentracije vode i na taj način joj omogućava da se lakše probije u ćelije našeg organizma. (Slika 5).slika 5Zahvaljujući ovim svojstvima vodonika, Active Hydrogen Professional Cream-a : 

Pomaže kod regeneracije i oporavka tkiva i organa • Ima snažno antioksidansno dejstvo • Umanjuje i sprečava zapaljenske procese • Ublažava i uklanja bol • Smanjuje i uklanja otok i modrice • Pojačava fiziče performanse i smanjuje nakupljanje mlečne kiseline u mišićima • Ubrzava oporavak kod sportskih povreda • redukuje bore i povećava elastičnost kože


Aktivna supstanca                           Namena

Mentol 7,0% ......................................Anelgetik za spoljnu primenu


Sastojci:

Ascorbic kiselina, Voda, Borna kiselina, Butylated Hydroxytoluene, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Ethylhexanoate, Disodium Edta, Glycerol, Glyceryl Stearate (and) Ceteareth-20 (and) Ceteareth-12 (and) Cetearyl Alcohol i Cetyl Palmitate, Magnezijum-oksid, Paraffinum Liquidum, Perfume, Phenoxyethanol i Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate 


Redovna upotreba preparata smanjuje i zaustavlja inflamatorne procese, uklanja bol, smanjuje otok, ubzava oporavak tkiva i neutrališe nagomilavanje mlečne kiseline u mišićima.


UPOZORENJE:

Samo za spoljnu upotrebu.

Upotrebljavajte ovaj proizvod:  samo kako je navedeno uputstvom • ne koristite flastere, sredstva uza zagrevanje, zavoje • izbegavajte kontakt sa očima i sluzokožom • ne primenjujte na otvorene rane, razderotine, opekotine, oštećenu ili iritiranu kožu • blago peckanje može nastati nakom primene preparata koje nestaje u kratkom periodu vremena.

Prekinuti sa upotrebom i potražiti pomoć lekara u slučajevima: da se simptomi pogoršaju • pojavi crvenilo • pojavi iritacija kože • simptomi nastave više od 7 dana i ponovo nakon nekoliko dana

U slučaju upotrebe u trudnoći neophodno je konsultovati se sa doktorom.

Držati dalje od dohvata dece. U slučaju da greškom dođe do unošenja putem konzumiranja, potražiti medicinsku pomoć. Najbolje iskoristi u roku od 90 dana od dana otvaranja proizvoda.


NAČIN KORIŠĆENJA

Odrasli i deca iznad 12 godina: Primeniti u tankom sloju na željeno - bolno mesto • utrljati putem masaže kremu dok je koža ne upije • ponoviti proces jos jednom • ponoviti tretman minimum 3 puta na dan

Deca do 12 godina: uz preporuku lekara


NAPOMENA: U slučaju upala, kod akutnih i hroničnih simpotoma, preporučuje se uptreba Active Hydrogen Professional Cream-e najmanje 36 puta na dan u periodu od nekoliko dana. Prvi rezultati su vidljivi već nakon nekoliko upotreba. 


ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI: All statements and claims about this product doesn’t represent diagnosis, treatment, healing nor prevention of illness or condition.


Kontraindikacije nisu poznate • Neželjeni efekti nisu poznati • Držati na suvom i zatamljenom okruženju. Zatvoriti propisno nakon upotrebe.